• Projekt Erasmus+ pokračuje v Turecku!

            Naši žiaci a učiteľky v rámci projektu Erasmus+ „Jazykové zručnosti v praxi“ išli do Turecka!

            V sobotu, 21. apríla 2024, sa začal týždňový kultúrno-vzdelávací pobyt našich žiakov a učiteľov v rámci projektu Erasmus+. Tentoraz sa traja žiaci školy (Michal Krumlovský, Viliam Bobák a Ján Kristián Krok) spolu s dvomi učiteľkami vybrali do krásneho mesta Izmit v Turecku. V tureckej škole si budú naši žiaci zdokonaľovať svoju angličtinu, zatiaľ čo učiteľky budú spoznávať nové metódy vyučovania. Všetci spolu sa tak budú zoznamovať s tureckou kultúrou!“

          • Sadenie byliniek pri príležitosti Dňa Zeme

            Deň Zeme si každý rok pripomíname 22. apríla. Počas tohto dňa sa ľudia z celého sveta zapájajú do rôznych aktivít v oblasti ekológie. Snažia sa zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch ako sú zmena klímy, znečistenie ovzdušia, ochrana divočiny a ohrozených druhov či podpora ekologických a udržateľných aktivít. Náš Študentský parlament zorganizoval pri príležitosti tohto dňa zaujímavú aktivitu v utorok, 23. apríla 2024. V našej Chill out zone tak vďaka tejto aktivite pribudli kvetináče zo zasadenými bylinkami - mätou, šalviou a medovkou. Príďte sa pozrieť!

          • Navštívili sme Národné divadlo v Košiciach

            V stredu, 17. apríla 2024, si naši žiaci spríjemnili svoje poobedie návštevou Národného divadla v Košiciach, kde sa odohrala slávna opereta rakúskeho skladateľa a kráľa viedenských valčíkov Johanna Straussa pod názvom  Netopier (Die Fledermaus). Tento divadelný žáner sa niesol v duchu noblesy, vtipu, zábavy, úsmevu, veselého zážitku a kultivovaného večera. Aj takýmto predstavením si žiaci mohli premietnuť teoretické poznatky v praxi.

          • Vyhodnotenie fotografickej súťaže Farby jari >>>

            V mesiaci marec na našej škole prebehla školská súťaž v umeleckej fotografii FARBY JARI >>> . Úlohou žiakov bolo zachytiť jednou zaujímavou a peknou fotografiou farebnosť príjemných jarných dní. Do hlasovania sme spomedzi 56-tich fotografií vybrali 15 najkrajších

            Víťazi fotografickej súťaže FARBY JARI 2024:

            1. miesto: Lívia Marková, III. A - 67 hlasov

            2. miesto: Vanessa Bobaliková, I. A - 38 hlasov

            3. miesto: Veronika Vabnová, II. A - 31 hlasov

            4. miesto: Miriam Chovancová, III. A - 30 hlasov

            5. miesto: Karin Šoltésová, II. A - 29 hlasov

            Celkovo sa do hlasovania zapojilo 97 respondentov a fotografiám bolo spolu udelených 359 hlasov.

            Cenu organizátorov súťaže získala Sára Čechová z I. A triedy.

            Blahoželáme!

          • Pripojili sme sa k finančnej zbierke Deň narcisov

            NA KOHO MYSLÍŠ TY, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka zbierke DEŇ NARCISOV. Pripnutím žltého kvetu na znak solidarity s ľuďmi s rakovinou si tak predstavíme konkrétneho pacienta. Na Slovensku ich totiž ročne pribúda 40 000 a každý z nás pozná niekoho, koho postihlo toto náročné ochorenie.

            Naša škola sa do finančnej zbierky Deň narcisov zapojila vo štvrtok 18. apríla 2024, ale prispieť môže každý z vás aj prostredníctvom SMS na číslo 848 (hodnota SMS je 3 € v sieťach všetkých mobilných operátorov) až do 21. apríla 2024! Sme radi, že aj tento rok sme mohli byť súčasťou!

          • Návšteva Prednej Hory

            „Psychické a telesné dôsledky závislosti, Nelátkové závislosti, Novodobé nelátkové závislosti, Doliečovací proces závislých, Depresia  u adolescentov v dôsledku závislosti...“ aj takéto témy prednášok si môžu žiaci vypočuť priamo v Odbornom liečebnom ústave psychiatrickom na Prednej Hore. Ústav má takmer 50-ročnú tradíciu, 100 zamestnancov  a zhruba 170 pacientov. Najvyšší podiel tvoria pacienti, ktorí sa liečia z alkoholizmu, ale sú tu aj ľudia závislí od gamblingu, mobilov, či dokonca ľudia závislí na chorobnom nakupovaní. Našich štvrtákov v tomto zariadení vo štvrtok 11. apríla 2024 privítal sám námestník riaditeľa pre psychoterapeutickú starostlivosť - Mgr. Peter Knapík. Od neho si žiaci mohli vypočuť prednášku na tému nelátkových závislostí. Na základe svojej dlhoročnej praxe im vysvetľoval, čo je to závislosť, ako vzniká, čo spôsobuje a upozorňoval na prvé varovné signály, ktoré smerujú k závislosti.

          • Zapojili sme sa do jarného upratovania Slovenska!

            V apríli 2024 sa študenti 1. a 2. ročníka Súkromného gymnázia DSA v Bardejove opäť zapojili do výzvy občianskej iniciatívy UPRACME SLOVENSKO pod názvom JARNÉ UPRATOVANIE 2024. Toto upratovanie prebehlo v dňoch 9. a 11. apríla 2024 v prostredí okolo školy a prístupového chodníka ku škole z mesta, na tzv. Dubovke.

            Na Slovensku túto iniciatívu zastrešuje občianske združenie Upracme Slovensko. Minulý rok sa do aktivít Jarného upratovania zapojilo 24 000 účastníkov v 425 lokalitách. Uvedený projekt je súčasťou Medzinárodnej iniciatívy "World Cleanup Day" (Svetový čistiaci deň), ktorá každý rok aktivizuje vyše 150 krajín a milióny dobrovoľníkov po celom svete v zbieraní odpadu v prírode, mestách a oceánoch.

            Spomínate si na tie časy, keď sa naši otcovia a mamy či dedovia a babky spoločne chopili metiel, lopát a hrablí? Na časy, keď ľudia vychádzali do ulíc a usilovne upravovali svoje susedstvá? (ani my veľmi nie) Všetci spoločne pracovali na jedinom cieli – urobiť svoje okolie, svoj domov, čistejším a krajším miestom. Preto doslova oprášme ich spomienky a TAK AKO KEDYSI sa spoločne vyberme do ulíc a prírody, aby sme našu domovinu, krásne Slovensko, očistili od nepekných odpadkov a zveľadili si ju pre náš všetkých.

            KEDY? Kedykoľvek od 21. marca do 22. apríla 2024.

            KDE? Kdekoľvek na Slovensku, či už ide o mestá, obce, lesy, parky alebo aj vodné toky. Ak nepoznáš miesto, ktoré si zasluhuje poriadnu očistu, v aplikácii TrashOut nájdeš zoznam nelegálnych skládok.

            AKO? Zapojiť sa môžeš ako dobrovoľník alebo ako organizáror/ka samotného upratovania, škola, obec, podnik, družstvo, zväz mládeže... vítaní sú všetci bez rozdielu!   A nezabudni zdieľať ďalej >>>

            Viac info nájdete na týchto webových stránkach: 
            https://upracme.sk/o-nas/
            https://www.zmos.sk/iniciativa-upracme-slovensko-vyzyva-na-jarne-upratovanie-2024-oznam/mid/405616/.html 

          • Pripomenuli sme si Svetový deň zdravia

            Svetový deň zdravia si každoročne pripomíname 7. apríla. Prvýkrát sa tento svetový deň oslavoval 7. apríla 1950 pri príležitosti 2. výročia vzniku Svetovej zdravotníckej organizácie. Význam tohto dňa je kľúčový najmä v súčasnej dobe, keď sú ľudia vystavení mnohým zdravotným rizikám. V našej škole sme si tento deň pripomenuli rôznorodými aktivitami. Prváci sa zamerali na dôležitosť pestrej a vyváženej stravy prípravou zdravých jedál. Rozprávali sme sa o zdravých stravovacích návykoch i o zložkách potravy. Druháci pri téme zdravia upriamili svoju pozornosť na dôležitosť zdravého pohybu, a tak vymenili sedenie v školskej lavici za rýchlu chôdzu alebo kolieskové korčule. Sme veľmi radi, že o dôležitosti spánku pre zdravie človeka prišla žiakom nižších ročníkov porozprávať Klaudia Hromová z III. A triedy. Vysvetlila im, čo znamená spánková hygiena a aká dôležitá je správna regenerácia tela i mysle. Vo všetkých triedach sme sa zhodli na tom, že okrem všetkých spomenutých vecí je veľmi dôležitou súčasťou nášho zdravia aj to mentálne, na ktoré častokrát zabúdame.

            Starajme sa o zdravie, vážme si ho, lebo ako povedala americká autorka Anne Wilson Schaef“Starostlivosť o zdravie dnes mi dáva lepšiu nádej na zajtrajšok.”

          • Bardejovské novosti o súťaži ESC >>>

            SGBJDSA patrí medzi 5 víťazných tímov národného kola Európskej súťaže v štatistike 2024!

            V školskom roku 2023/2024 už po druhýkrát prebieha Európska súťaž v štatistike (European Statistics Competition) aj na území Slovenskej republiky. ESC je súťaž v štatistike (jediná svojho druhu), ktorú organizuje Štatistický úrad SR pod záštitou MŠVVaM SR a v spolupráci s Eurostatom – štatistickým úradom Európskej únie. Jej cieľom je podnietiť stredoškolákov hľadať, analyzovať, správne interpretovať fakty a odlišovať ich od dezinformácií a pritom využívať reálne údaje z oficiálnych národných a európskych štatistík. Je to pre nich aj výborná príležitosť overiť si svoje kritické myslenie a finančnú gramotnosť pri vyhľadávaní informácií a rozvíjať tímovú spoluprácu a kreativitu. Táto súťaž, ktorá sa realizuje až v 20-tich krajinách EÚ, pozostáva z dvoch etáp na národnej úrovni, ktoré už prebehli a bude zavŕšená v júni tohto roka na európskej úrovni.

            Do tohtoročnej súťaže ESC sa v kategórii A pre starších žiakov zapojil aj jeden tím vytvorený zo žiakov našej školy – Tímea Timcová, Marcel Huňady a Tomáš Jendroľ – pod názvom SGBJDSAPrvú etapu národného kola, ktorú musel zdolať na začiatku, tvorili 3 testy, ktorých úlohy boli zamerané na teoretické vedomosti z kombinatoriky, pravdepodobnosti a štatistiky, na vyhľadávanie rôznych informácií v reálnych štatistických zdrojoch uverejnených na Slovensku, resp. v rámci EÚ, a taktiež sa pri nich sledovala aj schopnosť žiakov správne štatisticky interpretovať štatistický dokument v publikácii Eurostatu SDGs&me. V tejto etape sa našim žiakom podarilo spomedzi 322 súťažných tímov v rámci Slovenska získať tretí najvyšší počet bodov a dosiahnuť úspešnosť 95,6 %. Tento výsledok pre nich znamenal zaradenie sa medzi 21 postupujúcich tímov do druhej etapy národného kola. V rámci nej museli vypracovať kreatívnu 10-slidovú prezentáciu na tému „Ako sa zmenila rodina na Slovensku?“ počas rokov 1996 – 2022. Každý tím dostal ako podklad pre prezentáciu rovnaký súbor štatistických dát týkajúci sa vekového zloženia obyvateľstva, pôrodnosti, sobášnosti či rozvodovosti, ktoré musel štatisticky vhodným spôsobom spracovať a následne svoje výsledky prezentovať. Náš tím si dal za cieľ zodpovedať 8 zaujímavých otázok o vývoji rodiny na Slovensku a pritom porovnať východ a západ krajiny (Prešovský a Bratislavský kraj) s územím celej Slovenskej republiky.

            Zaslúženou odmenou pre našich študentov za ich usilovnú a namáhavú prácu pri vyhľadávaní a spracúvaní štatistických dát je 4. miesto v celkovom poradí národného kola Európskej súťaže v štatistike v kategórii A v školskom roku 2023/2024 a zaradenie sa medzi päť víťazných tímov národného kola tejto súťaže! Postup na európske kolo ich veľmi tesne, len o pár bodov minul, ale skúsenosti, ktoré vďaka tejto súťaži získali, im zostávajú. Niečo o tom píšu aj samotní členovia tímu:

            Tímea Timcová - „Vďaka tejto súťaži som sa naučila používať rôzne nové funkcie v programoch MS Excel a MS PowerPoint – napríklad tvorbu grafov či rôzne typy vzorcov, ktoré som doteraz vôbec nepoznala. Naučila som sa rôznym spôsobom spracovávať číselné dáta a vyhľadávať správne informácie. Zoznámila som sa s mnohými zaujímavými štatistikami týkajúcimi sa Slovenska, ale aj iných krajín v rámci EÚ. Taktiež som sa vďaka ESC dozvedela mnoho informácií a štatistík o mojom rodnom kraji, ale tiež o ďalších krajoch Slovenskej republiky.“ (

            Marcel Huňady - „ESC ma naučilo využívať rôzne skryté nástroje Excelu, a preto ho môžem používať oveľa rýchlejšie. Som veľmi rád, že som mohol zistiť, ako môžem spracovávať údaje a verím, že to v blízkej budúcnosti aj využijem.“

            Tomáš Jendroľ - „Vďaka tejto súťaži som získal nový pohľad na Slovensko a Európu. Súťaž ESC mi dala nové znalosti z oblasti štatistiky a naučila ma pracovať so štatistickými dátami.“

            RNDr. Miriam Porubská, tútor tímu SGBJDSA

            (Bardejovské novosti, 9. apríla 2024)

          • Okresné kolo SŠ v bedmintone

            V piatok, 5. apríla 2024, sa v hale SOŠ EHS v Bardejove uskutočnilo Okresné kolo žiakov a žiačok SŠ v bedmintone. Našu školu v tejto súťaži reprezentovali dvaja chlapci (Timotej Šverha a Martin Šalata) a dve dievčatá (Radoslava Jacenková a Vanesa Vojsová). Dievčatá boli v súťaži úspešné a umiestnili sa na 4. mieste! Blahoželáme!

          • Hlasujte za najkrajšie fotografie >>>

            V mesiaci marec sa na našej škole zvykne vyhlasovať školská súťaž v umeleckej fotografii. V tomto školskom roku to bola fotografická súťaž na tému FARBY JARI >>> . Úlohou žiakov bolo zachytiť jednou zaujímavou a peknou fotografiou farebnosť príjemných jarných dní. Podnety na fotografie mohli žiaci hľadať doma alebo vonku, v meste alebo v prírode. Do súťaže sa zapojili žiaci 1. - 3. ročníka Súkromného gymnázia DSA v Bardejove. Celkovo žiaci do súťaže zaslali 56 zaujímavých fotografií. Do hlasovania sme vybrali 15 najkrajších fotografií, ktoré najviac vystihujú tému súťaže.

            Za najkrajšie a najfarebnejšie fotografie jari hlasujte tu >>>

            Hlasovanie bude ukončené v piatok 19. apríla 2024, výsledky zverejníme v pondelok, 22. apríla 2024.
            Autori najkrajších a najzaujímavejších fotografií (tých, ktoré získajú najviac hlasov), budú odmenení a naviac ich fotografie budú dopĺňať priestory v našej učebni informatiky.

          • PechaKucha Night Bardejov #26

            PechaKucha Night Bardejov #26 je celosvetovo známe informačno-zábavné podujatie, kde kreatívni ľudia rôzneho zamerania prezentujú svoju prácu, myšlienky, nápady, akcie, čokoľvek. Toto všetko sa deje v dynamickom formáte 20 x 20, čo v praxi znamená slideshow 20 obrázkov krát 20 sekúnd rozprávania ku každému.

            Hosťami 26-teho pokračovania tohto zaujmavého stretnutia boli aj dvaja žiaci našej školy - Michal Krumlovský a Marcel Huňady, resp. predseda a podpredseda Študentského parlamentu SGBJ DSA. Pripravili si prezentáciu na tému Za hranicami školy, v ktorej predstavili rôzne aktivity, ktoré organizujú pre našich študentov - Študentské voľby, spoločné posedenia, dobrovoľné finančné zbierky či športové akcie. Okrem toho porozprávali o aktivitách našej školy zameraných na rozvoj kritického myslenia, ktoré sú okrem iného prepojené aj s Európskou úniou - o jedinečnej návšteve našej školy v Štrasburgu, o projekte workshopov s diskusiami pod názvom Komunita bez filtrov či o aktuálne prebiehajúcom projekte ambasádorských škôl EPAS. 

            Ďakujeme našim chlapcom za pútavú prezentáciu našej školy na verejnosti!

          • Deň učiteľov na SGBJ DSA >>>

            28. marec je deň, ktorý patrí našim učiteľom! Pripomíname si ho  v deň narodenia českého pedagóga, filozofa, spisovateľa a teológa Jana Amosa Komenského so slovenskými koreňmi (28.3.1592-15.11.1670). Pri tejto príležitosti, deň pred veľkonočnými prázdninami, sa náš Študentský parlament rozhodol spraviť radosť  učiteľom na našej škole. Aby si mohli oddýchnuť, mladí nádejní učitelia z radov našich študentov odučili niektoré hodiny namiesto nich. Vyskúšali si, aké to je byť učiteľom a vedieť dobre vysvetliť učebnú látku, ale taktiež poukázali na to, akú hodnotu má vzdelávanie a správny učiteľský prístup. Bolo to nich samotných veľmi zaujímavé a obohatilo ich to novými skúsenosťami. A tak ešte raz: 

            Všetkým našim učiteľkám prajeme pekný DEŇ UČITEĽOV!

          • Newsletter 19 / marec 2024 >>>

            Milí rodičia, žiaci a priatelia
            Súkromného gymnázia DSA v Bardejove!

            Ani sme sa nenazdali, a už sú za nami ďalšie tri mesiace školského roka. Počas týchto mesiacov prebehlo na našej škole množstvo ďalších plánovaných aj neplánovaných aktivít. Z tých najvýznamnejších by sme si chceli pripomenúť aspoň niektoré.

            Z toho dôvodu vám chceme dať do pozornosti tretie tohtoročné číslo informačného bulletinu našej školy, ktoré zachytáva život našej školy a mnohé zaujímavé aktivity, ktoré sa na našej škole organizovali v mesiacoch január, február a marec.

            Prečítajte si: 
            Newsletter 19 / marec 2024 >>>

          • Matematický klokan 2024 >>>

            V utorok, 26. marca 2024, sa naša škola opäť zapojila do medzinárodnej matematickej súťaže pre žiakov základných a stredných škôl s názvom Matematický klokan, ktorej vyhlasovateľom je asociácia Kangourou sans frontiéres so sídlom v Paríži. V tomto školskom roku sa jej v rámci našej školy zúčastnilo 15 žiakov - 9 žiakov v kategóri KADET (1. a 2. ročník SŠ) a 6 žiakov v kategórii JUNIOR (3. a 4. ročník SŠ). Výsledky súťaže budú zverejnené v polovici apríla.

          • Pokračujeme v aktivitách v rámci programu EPAS >>>

            V tomto školskom roku sa naša škola zapojila do ďalšieho projektu, ktorý je spojený s Európskou úniou, a stala sa tzv. Ambasádorskou školou EPASu. A aká je úloha študentov v rámci tohto programu? Študenti škôl zapojených do programu EPAS získavajú priamu skúsenosť s európskym občianstvom. Cez aktivity v programe zisťujú, čo naše členstvo v EÚ znamená pre ich každodenný život a ako môžu zmeniť Európu v budúcnosti. Prostredníctvom aktuálnych informácií a praktických vedomostí získavajú poznatky o Európskej únii a európskej parlamentnej demokracii. Rozširujú si kritické myslenie a spoznávajú úlohu Európskeho parlamentu v európskom rozhodovacom procese. Prihlásená škola si zvolí z radov učiteľov senior ambasádorov, ktorí následne vyberú junior ambasádorov programu. Študenti majú následne za úlohu organizovať aktivity týkajúce sa Európskej únie. Pozrite si nás aj na Instagrame: epas_sgbjdsa >>>

            #ambasadorskeskolyep24 @epasslovensko @europskyparlament 

            https://www.instagram.com/epasslovensko/

          • Tím SGBJDSA získal 4. miesto v národnom kole ESC!

            Zaradili sme sa medzi 5 víťazných tímov národného kola Európskej súťaže v štatistike 2024!

            V školskom roku 2023/2024 po druhýkrát prebieha Európska súťaž v štatistike (European Statistics Competition, ESC) aj na území Slovenskej republiky. Jedná sa o súťaž v štatistike (jedinú svojho druhu), ktorú organizuje Štatistický úrad Slovenskej republiky spolu s Eurostatom - štatistickým úradom Európskej únie.  Táto súťaž rozvíja tímovú spoluprácu a kreativitu študentov a v tomto školskom roku sa realizuje v 20-tich krajinách Európskej únie. Do tohto ročníka ESC sa v kategórii A zapojil aj jeden tím vytvorený zo žiakov našej školy - Tímea Timcová, Marcel Huňady a Tomáš Jendroľ pod názvom SGBJDSA. V 1. etape národného kola ESC sa našim žiakom podarilo získať tretí najvyšší počet bodov v rámci celého Slovenska. Tento výsledok pre nich znamenal, že sa zaradili medzi 21 postupujúcich tímov do 2. etapy národného kola ESC. Úlohou 2. etapy ESC bolo vypracovať kreatívnu prezentáciu na tému "Ako sa zmenila rodina na Slovensku?". Každý postupujúci tím ako podklad pre prezentáciu dostal rovnaký súbor štatistických dát týkajúci sa vekového zloženia obyvateľstva, pôrodnosti, sobášnosti či rozvodovosti, ktoré mohol ľubovoľne kreatívne spracovať. Náš tím si dal za cieľ zodpovedať zaujímavé otázky o vývoji rodiny na Slovensku a pritom porovnať vývoj na východe krajiny (Prešovský kraj) a na západe krajiny (Bratislavský kraj) s územím celej Slovenskej republiky. Zaslúženou odmenou za usilovnú prácu pri spracúvaní štatistických dát pre našich žiakov je 4. miesto v národnom kole Európskej súťaže v štatistike v kategórii A a zaradenie sa medzi 5 víťazných tímov národného kola ESC v tejto kategórii. Blahoželáme!

            Výsledková listina národného kola ESC 2024 >>>
            Súťažná prezentácia tímu SGBJDSA >>>

    • Vyučovanie

      Štvrtok 25. 4. 2024
    • Jedálny lístok

      • Štvrtok25. 04.
      • Polievka minestrone (180/200/220/250)
        Chlieb k polievke (30/50/50/70)
        Kuracie prsia vyprážané * (-/85/100/120)
        Zemiaková kaša (140/160/210/260)
        Šalát uhorkový (60/90/90/120)
        Jogurt ovocný (100/100/100/100)
    • FotoGALÉRIE

        zatiaľ žiadne údaje
    • Kontakt

        • Súkromné gymnázium DSA Bardejov
        • Nám. arm. gen. L. Svobodu 16
          085 01 Bardejov
          Slovakia
        • +421 54 / 474 84 61
        • Deutsch - Slowakische Akademien, a.s.,
          Školská 136/5, 977 01 Brezno,
          tel.: +421 908 916 408,
          e-mail: info@dsakademien.sk,
          web: http://www.dsakademien.sk/
        • PaedDr. Renáta Tulejová
          riaditeľka školy
          e-mail: renata.tulejova@bj.skoladsa.sk,
          tel.: 054 / 474 8461, +421 918 407 930
        • Mgr. Katarína Tipulová
          sekretariát
          tel. 054 / 474 8461
        • vedúca školskej jedálne: Mária Vasilčinová
          tel: +421 911 882 981
        • Mgr. Žaneta Biľová
          výchovná a kariérová poradkyňa
          e-mail: zaneta.bilova@bj.skoladsa.sk,
          tel.: +421 904 656 456
        • RNDr. Miriam Porubská
          správca webovej stránky
          e-mail: miriam.porubska@bj.skoladsa.sk
          tel.: +421 903 257 146
        • 671004
        • 379 390 76
        • 2021 879 871
        • Peňažný ústav: VÚB
          IBAN: SK83 0200 0000 0045 8356 8359
    • Kontakty

      • Súkromné gymnázium DSA Bardejov
      • Nám. arm. gen. L. Svobodu 16 085 01 Bardejov Slovakia
      • +421 54 / 474 84 61
      • Deutsch - Slowakische Akademien, a.s., Školská 136/5, 977 01 Brezno, tel.: +421 908 916 408, e-mail: info@dsakademien.sk, web: http://www.dsakademien.sk/
      • PaedDr. Renáta Tulejová riaditeľka školy e-mail: renata.tulejova@bj.skoladsa.sk, tel.: 054 / 474 8461, +421 918 407 930
      • Mgr. Katarína Tipulová sekretariát tel. 054 / 474 8461
      • vedúca školskej jedálne: Mária Vasilčinová tel: +421 911 882 981
      • Mgr. Žaneta Biľová výchovná a kariérová poradkyňa e-mail: zaneta.bilova@bj.skoladsa.sk, tel.: +421 904 656 456
      • RNDr. Miriam Porubská správca webovej stránky e-mail: miriam.porubska@bj.skoladsa.sk tel.: +421 903 257 146
      • 671004
      • 379 390 76
      • 2021 879 871
      • Peňažný ústav: VÚB IBAN: SK83 0200 0000 0045 8356 8359
    • Prihlásenie